• Little Elite met liefde gemaakt
  • Kleine oplages, dus exclusief
  • Gratis verzending boven € 75,- NL
  • Levertijd 1 tot 2 werkdagen in NL

Welkom bij Little-Elite.

De plek voor mooie handgemaakte babykleding.

Hoe het allemaal begon

Ik ben Monique, geboren in 1967. Gelukkig getrouwd met mijn lievie en ondertussen 4 dochters en 4 kleinkinderen rijker. Als klein meisje was ik al bezig met mode. Vanaf mijn 10e begon ik al met het maken van kleertjes voor mijn barbiepoppen. Dit ontwikkelde snel naar kleding voor mijzelf. Op de lagere school had ik mijn eerste leren broek al gemaakt. Hiermee is het dan ook geen verassing dat ik Mode & Kleding ben gaan studeren. In de jaren daarna heb ik veel ervaring op gedaan als coupeuse, geven van naaicursussen en werken bij verschillende modezaken, Daarnaast maakte ik in mijn vrije tijd nog kleding voor mijzelf en de kinderen. 

Mijn passie voor mode voor volwassenen is omgeslagen naar babykleding nadat ik oma werd. Kleding maken voor deze kleine wondertjes vind ik prachtig om te doen. Na veel wikken en wegen de stap dan ook gezet om van mijn passie mijn werk te maken. Zo is Little-Elite ontstaan. Ik hoop dat jullie net zo blij worden van deze babycollectie als ik.

Kwaliteit 

Little-Elite is de plek voor mooie handgemaakte babykleding. Met zorg samengestelde kwalitatieve stoffen en mooie patronen. Bijna alle stoffen die ik gebruik hebben het Oeko-tex certificaat. Ieder kledingstuk is uniek in zijn soort want ik maak ze maar in kleine oplages, Ik maak comfortabele mode en zorg voor net even dat ietsje extra in de afwerking zoals; stoffencombinaties, extra toevoeging op de basispatronen en als finishing touch het aanbrengen van accenten. Natuurlijk maak ik deze kleding met veel liefde voor elk klein wondertje, elke 'kleine elite'.    

Milieu

Little-Elite is begaan met het milieu, daarom verstuur ik de mooie kleding in papieren of kartonnen dozen en enveloppen. Ook de inpakmaterialen en versieringen zijn van natuurlijke producten. 

 

Veel shopplezier!