• Little Elite met liefde gemaakt
  • Kleine oplages, dus exclusief
  • Gratis verzending boven € 75,- NL
  • Levertijd 1 tot 2 werkdagen in NL

Betaalmethoden

 

Bij Little-Elite kun je gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

 

IDEAL
IDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je betaalt gemakkelijk met je eigen bankrekening in een beveiligde omgeving. 

IDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

 

Bankoverschrijving:

Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om de bestelling te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden.

Vermeld bij een bankoverschrijving altijd het ordernummer in de omschrijving .Als je betaald via bankoverschrijving duurt het iets langer voordat wij de betaling ontvangen - hierdoor is de verzendtijd ook iets langer. Na ontvangst van betaling ontvang je een e-mail en verzenden wij je bestelling zo snel mogelijk!

 

Betalingsgegevens

 

Bank : KNAB

Iban : NL79KNAB0408248203

Ten name van Little Elite

 

Retourneren

 

Ben je toch niet tevreden over je bestelling? Dan kun je het product natuurlijk altijd retourneren. Retourneren is alleen mogelijk indien het product/de producten ongebruikt zijn. ( anders geen geld terug garantie ) Laat ons dit dan binnen 14 dagen weten via het contactformulier.  (zie formulier onderin pagina.)

Vermeld hierbij het ordernummer en de te retourneren artikelen, je naam en adresgegevens en het bankrekeningnummer waar wij het bedrag op retour mogen boeken. Na aanmelding van de retour heb je 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Bewaar indien het een pakket zending betreft altijd het bewijs van de track & trace code. Wanneer wij de producten retour hebben ontvangen ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen retour op je bankrekening.

Retourvoorwaarden

  • Artikelen dienen in originele staat (en verpakking indien aanwezig), voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden
  • .Retourneren is alleen mogelijk indien het product/de producten ongebruikt zijn. ( anders geen geld terug garantie )

Verwerking retourzending

Nadat we de retourzending hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd.  Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt na goedkeuring vervolgens binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

 

U ontvangt 'gratis verzending' op uw bestelling bij een minimale orderwaarde van €50,00  binnen Nederland. Wanneer u ervoor kiest een deel van uw order te annuleren en de totale orderwaarde komt daardoor onder de €50,00 zullen wij de gratis verzending annuleren en een vast bedrag van €4,50 op uw retour verrekenen. 

 

Retouradres:

Little Elite

Foarstrjitte 22

9271 KH De Westereen

Nederland